2008. április 1., kedd

Neuzer kupa II. forduló Solymár / pályarajz

Sziasztok!

Ahogy ígértem felraktam a pályarajzot. Leírást lásd a rajz alatt. A képre kattintva nagyíthatod azt. A térképet a megközelíthetőséghez holnap itt a bloggon megtalálhatjátok.




A verseny 4 szakaszból fog állni.

1. szakasz: a. feladat: áthajtás mérlegen , b. feladat: egy kijelölt éles kanyarkombináció teljesítése , c. feladat: két egymáshoz képest, merőlegesen elhelyezet raklapon kel áthajtani, d. feladat: egymásra lépcsőzetesen elhelyezet gerendán kel átjutni.
Minden feladatot lehetőleg lábletétel nélkül kell teljesíteni.

2.szakasz: Áthajtás raklapon majd egy vályún kel keresztülmenni a kerékpárral. A vályú szakaszokra lesz osztva. A cél minél több szakasz teljesítése lábletétel nélkül.

3.szakasz: egy kanyargós úton kel majd végighajtani.Ez egy természetes pálya lesz. A nagyobbaknak szintkülönbséget is beiktatunk.

4.szakasz: Egyik asztalról a másikra kell egy pohár vizet átrakni, majd egy karikát kel az "a" bójáról a "b" bójára áthelyezni.

Az a versenyző nyer aki a legkevesebb hibaponttal (pl.: lábletétel) teljesíti az akadályokat. Egy szakasz időmérős lesz és hibapont egyenlőség esetén a jobb idő fog dönteni.

Az akadályokon még apróbb változások történhetnek.

Nincsenek megjegyzések: